Kanal 2 erisaade «Eesti hittfilmide TOP 25» reastab edukaimad kodumaised linateosed! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi
Märt Avandi Foto: Kanal 2

Kas Eesti publik tõttab kinno vaatama pigem kodumaist komöödiat, ajaloolist suurfilmi või lustakat kogupereseiklust? Täna kell 20:00 jõuab Kanal 2 ekraanile mahukas erisaade «Eesti hittfilmide TOP 25», mis paneb ritta taasiseseisvunud Eesti kodumaised kinomenukid ja toob ekraanile nende tegemiste telgitagused.

«Eesti filmil on väga head ajad,» kommenteerib näitleja Evelin Võigemast tänases Kanal 2  erisaates «Eesti Hittfilmide TOP 25». Tema arvamust kinnitavad ka vaatajanumbrid, mis edukaimate filmide puhul on kinodesse toonud üle 150 000 vaataja.

Millised linateosed on aga kõige rohkem pannud inimesi pileteid ostma, seda tänane erisaade välja selgitabki. Kas edetabeli kõrgeimal astmel troonivad komöödiad nagu «Klassikokkutulek» ja «Seenelkäik»? Või ajaloolised suurlavastused «Nimed marmortahvlil» ja «1944»? Või ehk on hoopis koguperefilmid «Leiutajateküla Lotte» ja «Supilinna salaselts» need, mis esikümnesse jõuavad?

Haaravat pingerida kommenteerivad saates Mait Malmsten, Evelin Võigemast, Jan Uuspõld, Märt Avandi, Priit Võigemast ja paljud teised, kes on kodumaistes hittfilmides näitlejate või kaadritaguste tegijatena kaasa löönud. Lustakaid lugusid jagub tänasesse saatesse omajagu. Nii selgub, kuidas sai Jan Uuspõllust putukate jõuluvana, milline on Evelin Võigemasti viimaste aastate lemmik kodumaine linateos või mis film on Märt Avandile peaaegu pähe kulunud.

Suur edetabelisaade «Eesti hittfilmide TOP 25» on Kanal 2 eetris täna kell 20:00, kohe pärast Reporterit

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles