Elu24 video! Komöödiafilmi «Sangarid» peategelased rääkisid oma tegelaskujudest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru hotellis toimus täna järgmise aasta veebruarikuus linastuva uue Eesti komöödiafilmi «Sangarid» pressikonverents. Elu24 tegi intervjuu kolme peategelase Märt Piusi, Karl-Andreas Kalmeti ja Veiko Porkaneniga.

Eesti publikum on keeruline. Üldjuhul hakkab eestlane kinos enne nutma kui naerma. Kas film «Sangarid» ajab Eesti vaataja naerma ja miks on see parem komöödia kui varasemad Eesti produktsioonid?

Märt Pius: «Ma ei oska öelda kas see on parem komöödia kui kõik teised, aga loodetavasti hakkavad vaatajad ka selle filmi puhul ühel hetkel nutma, sest ta on ikkagi segu seiklusest, milles on esindatud kõik emotsioonid. Tegemist ei ole üheseltmõistetava komöödiaga.»

Karl-Andreas Kalmet: «Naljaka komöödia eelduseks on see, mida ütles just ka režissöör, et kui meil on seda lõbus teha ja see on tõesti olnud nii, siis arvatavasti on vaatajatel seda ka lõbus jälgida. Ega muud komöödiaretsepti ei olegi. Me jätkame võtetel samas vaimus ja kui inimesed kinno tulevad, eks siis näis.»

Vaata videost, mida rääkisid näitlejad oma rollidest filmis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles