Elu24 video! Elisa Kolk: uus video on jõudnud igasse maailma nurka!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elisa Kolk on välja andnud uue loo ning muusikavideo! Seetõttu otsustasime noore lauljannaga maha istuda ning veidi tema tegemiste kohta uurida!

Elisa uus lugu kannab nime «Silence the Sirens» ja välja tuli mitte ainult uus lugu ja selle väga eksootiline video, vaid ka artistinimi sai uuendatud. Nüüdsest esineb Elisa veidi rahvusvahelisema, Elysa, nime all.

Elisa sõnas, et uue loo loomisprotsess oli väga loomulik ning lihtne. Samuti oli tal algusest peale kindel idee, et sellele loole peab video tegema.

Elisa Kolk «Silence The Sirens»
Elisa Kolk «Silence The Sirens» Foto: Youtube

Tihti on neiult uuritud, kas uut videot käidi filmimas Eestist väljas, kuid tegelikult on kõik kodumaa pinnal üles võetud.

Loo autor ning produtsent on Vahur Valgmaa, kes on teatvasti ka eraelus Elisa partner. Koos töötamine nende suhtele aga negatiivselt ei mõju, Elisa sõnul sujub nende koostöö suurepäraselt.

Õllesummer 2016 - Elisa Kolk; Vahur Valgmaa
Õllesummer 2016 - Elisa Kolk; Vahur Valgmaa Foto: Erlend Štaub

Hetkel töötataksegi uute lugude kallal ning tulemas on ka teisi põnevaid projekte, nii et tasub silm peal hoida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles