Tallinn Comedy Festival serveerib lõunapausi kõrvale nalja

Elu24
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomik Kaarel Nõmmik
Koomik Kaarel Nõmmik Foto: Kert Kruusakivi

Tallinn Comedy Festivali uus formaat «Lunch & laugh» serveerib lõunapausi kõrvale nalja. Lisaks on kiirematel huumorigurmaanidel võimalus soetada soodne festivalipass.

Tallinn Comedy Festival ja LHV pank teavad, et tühja kõhuga väga palju ei naera. Seetõttu tuuakse 6. oktoobril kell 14:00 publiku ette  täiesti uus stand-up comedy formaat «Lunch & Laugh», mis ühendab hilise lõuna hea stand-upiga. Uuendusliku formaadiga sündmus toimub pangas LHV, Tartu mnt 2.

«Üks mõistlik ja asine inimene ei lähe ju päevasel ajal standup’i vaatama. Just selle pärast on Tallinn Comedy Festivalil teie ees uus veel ahjusoe formaat: Lunch & Laugh. Nendele inimestele, kes oskavad elu nautida ja julgevad uusi asju katsetada. Ja nendele asistele mõistikele inimestele, kes tahavad keset päeva tunnikese naerda,» rääkis üks festivali korraldajatest Andrus Purde.

Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Andrus Purde
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Andrus Purde Foto: Kert Kruusakivi

«Ning kui jutt juba söögi peale läks siis on oluline mainida, et oleme sel aastal mõelnud nende huumorigurmaanide peale, kes soovivad end oimetuks naerda. Selle jaoks oleme loonud Piletilevisse festivalipassi nimelise võimaluse, kus saab ise endale festivali kava koostada ja viie etenduse külastamise puhul teha seda märkimisväärselt soodsama hinnaga. Neid passe on piiratud arv,» lõpetas Purde.

Lunch & laughi  esinejad on:

Keith Farnan - iiri koomik, kes paneb su ühtemoodi nii kaasa naerma kui kaasa mõtlema. Tema materjal on päevakajaline ning vahel poliitiline, aga ta serveerib selle iirlasliku kergusega.

Kaarel Nõmmik - koomik, kelle naljad balansseerivad kuskil Rimi kassajärjekorra ja spordisaali riietusruumi piiril, kaldudes pigem just väga, väga Rimi poolele. Eksistentsiaalsed, filosoofilised ja mõnikord isegi spirituaalsed teemad segunevad empiirilisemate ja ekskrementaalsemate juhtumistega.

Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Kaarel Nõmmik
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Kaarel Nõmmik Foto: Kert Kruusakivi

Tigran Gevorkjan - meie oma armeenia koomik, kes lisaks muhedale heatahtlikule naljale pakub sageli oma materjali sees ka vihjeid šaslõki küpsetamiseks. (Vihje: unusta äädikas ära).

Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Tigran Gevorkjan
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Tigran Gevorkjan Foto: Kert Kruusakivi

Head nalja toetavad tõsiste tulemustega LHV pensionifondid. Lunch & laugh toimub LHV-s, Tartu mnt 2.

Festivali kava veel täieneb ning plaanis on mitu kaalukat üllatust. Avastage programmi kodulehelt.

Tallinn Comedy Festivali korraldavad POINT, Komeediklubi ja Kinoteater.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles