Kõrv peale! Ansambli Põhja-Tallinn endine liige avaldas esimese soolosingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chance & Eiko Altmäe "Nagu tahtnud"
Chance & Eiko Altmäe "Nagu tahtnud" Foto: Promopilt

Täna avaldas ansamblisse Põhja-Tallinn kuulunud räppar Chance aka Kristjan Soomre oma esimese soolosingli „Nagu tahtnud“. Särtsakas lugu on segu hiphopist ja popmuusikast, mis valmis koostöös laulja Eiko Altmäega.

„Loo inspiratsiooniks olid mu enda juhtumised ja kogemused elus,“ selgitab Chance, kuidas idee singliks tekkis. Singli nime „Nagu tahtnud“ kohta ütleb loo autor: „Alati ei ole elus läinud nii, nagu oled tahtnud, sellest ka selline pealkiri“.

Refrääni laulab Raplamaalt pärit noormees Eiko Altmäe, kes tegeleb laulmise, produtseerimise ja lugude kirjutamisega. „Tutvustasin Eikole lugu, talle meeldis ja nii koostöö alguse saigi,“ räägib Kristjan.  

Chance’i sõnul on tal uusi lugusid varsti veel tulemas, plaanis on välja anda ka album.

Kristjan Soomre oli ansambli Põhja-Tallinn liige selle algusaastatel ning ühines grupiga uuesti 2015. aastal. Koos osaleti ka Eesti Laul 2016 võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles