Peosoovitus! Klubis Studio esineb laupäeval legendaarne UK Garage muusikastiili pioneer Mj Cole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UK Garage muusikastiili pioneer Mj Cole
UK Garage muusikastiili pioneer Mj Cole Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 17. septembril esineb Tallinna Vanalinnas asuvas klubis Studio MJ Cole, artist, keda tuntakse UK Garage muusikastiili pioneerina. Inglise artisti toetavad klubi kahel korrusel Dave Storm, MVP ja Quest.

Mj Cole´i muusikapagas on suur ja lai, ta on tegutsenud nii sooloartistina kui teinud kaastööd ka mitmete pop-artistidega nagu Katy B, Dizzee Rascal,Mary J Blige ja Sam Smith ning remiksinud Amy Winehouse´i , Mariah Carey, De La Souli, Alicia Keys´i ja teiste lugusid.

1998.aastal ilmunud MJ Cole singel „Sincere“ oli esimene UK Garage lugu, mis jõudis inglise muusika TOP 40sse. Kaks aastat hiljem tuli Pete Tongi plaadifirma „Talkin´Loud“ alt välja „Sincere“ nimeline album, millelt kaks lugu ka Inglise singlite edetabeli Top 15 sekka jõudsid. 2001. aastal nomineeriti MJ Cole MOBO Parima produtsendi tiitliga (seljatades nt Dr. Dre´d; Toim).

Hetkel tegutseb MJ Cole mitmel rindel, lisaks djna töötamisele, muusika mängimisele nii väiksestes klubides kui suurtel festivalidel ja lugude produtseerimisele, loob ta ka helireklaame teles.

Laupäeval, 17. septembril mängivad Studio kahel korrusel plaate: MJ Cole (UK), Dave Storm, MVP ja Quest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles