Kui mind ei valita, kaotab Eesti riik! Kes on Eesti presidendivalimistesse sekkuv üllatusesineja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politoloog Ilvi Jõe-Cannon saates «Radar»
Politoloog Ilvi Jõe-Cannon saates «Radar» Foto: Kanal 2 / Radar

Kas mäletate, et veel suve hakul oli mitu tükki neid, kes arvasid, et võiksid olla parim valik järgmiseks Eesti presidendiks? Tänaseks on asjad siiski settinud ja kandidaatide ring koomale tõmmatud. Mis muidugi ei välista üllatuskandidaate valimiskogus. Ja nagu tellitult – üks söakas daam, kes ennast Raja Teele kombel esimesena selliseks mustaks hobuseks pakub, on meil täitsa olemas.  

«Ja kui mind ei valitaks – mina sellega midagi ei kaota, aga Eesti riik kaotab,» räägib politoloog Ilvi Jõe-Cannon Radarile eksklusiivses intervjuus.

78-aastane Jõe-Cannon elab Tallinnas Tõnismäel. Hariduselt politoloog, tänaseks pensionil, on ta otsustanud ise julgelt härjal sarvist haarata. Täpsemalt öeldes saatis ta kohe pärast presidendivalimiste luhtumist riigikogus vallavolikogude esimeestele pöördumise, kus palus kandidaadina ennast toetada.

«Nagu Ameerikas öeldi – ma viskan ka oma kübara sinna areenile ja tegingi siis seda,» selgitab ta.

Vaata, kes on presidendivalimistesse sekkuv üllatusesineja ning kui reaalseks hindab ta oma šansse saada valituks täna õhtul Kanal 2 saates «Radar» kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles