Lase oma loovusel lennata! Hennessy ja Pirados Studios otsivad andekaid inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirados Studio kunstnik Sboy
Pirados Studio kunstnik Sboy Foto: Erakogu

Hennessy ja Pirados Studios tattoo-ja grafiti-kunstnikud on pannud seljad kokku ja korraldavad üheskoos konkursi, et leida üles loovus ja varjatud anded – olgu selleks tätoveeringud, tänavakunst, eriline tantsustiil või mõni muu oskus. Konkursil olemiseks on vaja laadida üles pilt või video oma loovusest, andest või kunstist SIIN. Kõigi konkursil osalejate seast valitakse välja parim, kelle auhinnaks on isikupärane tätoveering või originaalne joonistus Piradose Studiose kunstnikelt.

“Igaühes meis on peidus erilisi andeid või oskusi. Me kõik võiks seda loovust ja talenti ka teistega jagada. Kunagi ei tea, milleni võib üks samm viia,” selgitas Pirados Studios kunstnik Silver aka Sboy, kes jagab oma loovust täna peamiselt läbi tätoveeringute ja grafiti. “Konkursil osalema on oodatud kõik, kel on soov oma loovust või kunsti, mida nad ise valdavad või endaga kaasas kannavad, maailmaga jagada.”

Koostöös Piradose Studiosega tähistab Hennessy Eestis uue Very Special Limited Edition sarja liikme lisandumist. Uue Very Special Limited Edition pudeli kujunduse autor on kõrgelt hinnatud tattoo-kunstnik Scott Campell.

Scott Campbell Hennessy Very Special Limited Edition pudeli kujundust loomas
Scott Campbell Hennessy Very Special Limited Edition pudeli kujundust loomas Foto: Hennessy

VAATA Scott Campbelli disainitud Hennessy V.S Special Editioni valmimist:

Pirados on loodud Tallinnas aastal 2009. Tegemist on elustiilibrändiga, mida iseloomustavad sõnad: riided, tätoveeringud, muusika, tänavakunst ja sõltumatus. Esimesed särgid valmisid kahe noore mehe ambitsioonika idee ja oskuste tulemusel. Nad julgustasid üksteist suurelt mõtlema ja plaane ellu viima. Tänaseks on bränd laienenud Soome, Itaaliasse ja Hispaaniasse. Pirados Brandi asutajad ütlevad, et vankumatu enesekindlusega teenib plaan eesmärki. Asutati bränd, mis on surematu! Vaata lisa kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles