Galerii: Deja Vu's pandi lava-show'ga proovile külaliste reaalsustaju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 9. septembril toimus Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga asetleidev Deja Vu Goes To... pidu, mis sel korral viis  külastajad tõelisele imedemaale! Deja Vu Goes to Wonderland pidu tõi lounge'i külastajateni imepärase lava-show, lõbusad tegelased ja üllatustest tulvil öö!

Deja Vu Goes To... on vaieldamatult saanud üheks tallinlaste lemmikürituseks, kus eestipärane tagasihoidlikkus on nagu jalult niidetud, külalised rändavad koos lounge'iga igal korral maailma maistesse ja ebamaistesse eripaikadesse ning kõigi naermine, hea tuju ja üllatused on garanteeritud!

Nii möödus ka seekordne peoõhtu, kus ebareaalsete dekoratsioonide ja show'ga pandi proovile külaliste reaalsustaju: Justkui muinasjuturaamatust välja hüpanuna keksis mööda lounge'i ringi vallatu Alice, imesid saatis korda Kübarsepp ning kütkestavalt hirmutav irvikkass pani proovile külaliste kindlameelsuse. Peole lisasid vürtsi imeliselt maitsevad Bacardi-kokteilid! Tutvu imepärase galeriiga!

Nende lõbusate rütmide taustal said kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ning seda vaid parima muusika järgi.

Juba sel reedel, 16.09 saab Lounge Deja Vu'st aga teatrisaal, sest Le Grande Spektaakel toob lavale loo võitmatust vallutajast TŠINGHIS-KHAANist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles