Videod! Ameerika talendisaate võitis 12-aastane Grace

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 23: Grace Vanderwaal attends the "America's Got Talent" Season 11 Live Show at Dolby Theatre on August 23, 2016 in Hollywood, California.   Mike Windle/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 23: Grace Vanderwaal attends the "America's Got Talent" Season 11 Live Show at Dolby Theatre on August 23, 2016 in Hollywood, California. Mike Windle/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Mike Windle/AFP

Kõigest 12-aastane Grace VanderWaal kuulutati Ameerika menuka talendisaate «America's Got Talent» võitjaks.

12-aastane laulja ja laulukirjutaja hämmastas publikut kolmapäeval, 14. septembril, kui toimus Ameerika talendisaate live-finaal ja Grace esitas endakirjutatud loo «Clay». Lugu räägib neiu sõnul kiusamisest.

«Suur aitäh. See oli parim õhtu mu elus,» säutsus lauljanna pärast võitu Twitteris.

Grace Vanderwaal/Mike Windle/Getty Images/AFP
Grace Vanderwaal/Mike Windle/Getty Images/AFP Foto: Mike Windle/AFP

Grace ei ole mitte ainult talendisaate võitja, vaid ta saab ka 1 miljoni dollari väärtuses auhinna ja omanimelise show Las Vegases.

Kohtunik Simon Cowell nimetas Grace'i järgmiseks Taylor Swiftiks ning Howie Mandel nimetas neidu elavaks ilusaks kõndivaks imeks.

Vaata videosid noore ja andeka neiu etteastetest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles