Imeline lugu! Koer Bruno jalutab iga hommik 6,5km kaugusele, et tervitada linnaelanikke

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Bruno
Koer Bruno Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Internetis levib imeline ja uskumatuna näiv video koer Brunost, kes on 12 aastat iga päev kodust 6,5km kaugusele linna jalutanud et sealseid inimesi tervitada.

Täpselt nagu filmis!

Minnesota osariigis, väikelinn Longville'i lähedal elab koerake Bruno, kes on juba 12 aastat inimesi rõõmustanud lihtsalt oma olemasoluga. Bruno kõnnib iga päev kodust 6,5km, et jõuda linna ja tervitada alanud päeva puhul linnaelanikke.

«Nii kaua kui ma mäletan on see alati nii olnud,» mõtiskleb Sharon Rouse, kinnisvarabüroo sekretär. «Kõik teavad Brunot,» räägib Rouse, «sa ei pruugi teada kõiki inimesi, aga sa tead Brunot.»

Kuidas kõik alguse sai?

Bruno omanikel on koera kohta rääkida aga hoopis põnev lugu. «Üks mees tuli kutsikaga minu juurde ja ütles, et ma leidsin teeotsast teie koera. Vastasin talle, et mul ei ole koera,» meenutab Bruno peremees. «Kui ta oli veel kutsikas, proovisin ma teda igat moodi kodus hoida. Panin ta ketti, aga ketis olles püüdis ta ennast üles puua.»

Kuid ühel päeval avastas Bruno tee, mis viib Longville'i ning seda sama teed käib ta tänaseni.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles