GALERII: Gogoli Disko ehk Ugala teatri 97. hooaja avapidu & Viljandi Music Walk festivali lõpupidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gogoli Disko ehk Ugala teatri 97. hooaja avapidu & Viljandi Music Walk festivali lõpupidu toimus Ugala black boxis eile, 17. septembril.

Lavale astusid Paavo Matsin, Urmas Lennuk, Märt Avandi, Laura Peterson, Terje Pennie, Ott Kangur, Laura Kalle, Ringo Ramul, Mikk Jürjens, Annika Lindemann, Anne Türnpu, Jaak Lutsoja jpt.

Algamas on ka Ugala teatri uus hooaeg! Seda tähistati suure peoga, mis oli ühtlasi viimane võimalus Ugala black boxis hommikuni tantsida. Auhinnatud teatrisaal kaob nimelt igaveseks ja teatrirahvas kolib tagasi Vaksali tänava renoveeritud teatrimajja. 

Omamoodi traditsiooniks on kujunemas, et Ugala hooaja avamine langeb kokku ka Viljandi sünnipäeva ning väikefestivaliga Viljandi Music Walk. Kõik kolm omavahel põimunud tähtsündmust ja nendel osalevad inimesed ühinesid pikal piduööl lõputuks tantsumaratoniks.

Pilte meeleolukast peost näed galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles