Ole esimene, kes näeb «Suure komöödiaõhtu» uusi naljategelasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suure komöödiaõhtu» muusikavideo
«Suure komöödiaõhtu» muusikavideo Foto: Kaader videost

Keda hakkab sel sügisel «Suures komöödiaõhtus» kehastama Suzi Vesikuna laineid löönud Tõnis Niinemets või Herbert Vinguna vaatajate südamed võitnud Argo Aadli? Osta pilet salvestusele ja ole esimeste seas, kes näeb uusi naljategelasi! 

Aasta meelelahutussaate tiitliga pärjatud «Suur komöödiaõhtu» naaseb Kanal 2 ekraanile juba 6. oktoobril. Ettevalmistused veelgi säravamaks ja naljakamaks hooajaks käivad aga täie hooga, sest «Suure komöödiaõhtu» esimesed salvestused toimuvad  juba sel nädalavahetusel. Hitt-saate valmimist saavad oma silmaga vaatama nüüd tulla ka kõik huvilised, sest stuudiosalvestused on avalikud ja piletid kahele esimesele salvestusele juba ka müügil!

«Suure komöödiaõhtu» finaal
«Suure komöödiaõhtu» finaal Foto: Erlend Štaub

«Suure komöödiaõhtu» uue hooaja avasalvestused toimuvad sel laupäeval ja pühapäeval. Kohal on kõik kevadest tuttavad koomikud: Tõnis Niinemets, Argo Aadli, Juss Haasma, Merle Palmiste, Mart Müürisepp, Mirtel Pohla, Kaisa Selde ja Tiit Sukk. Millised ülesanded neid ees ootavad ja kelleks kehastuvad nad uuel naljategelaste konkursil? Osta pilet ja saa teada!

«Suure komöödiaõhtu» avasaadete piletid on müügil osta.ee-s.

Vaata ka «Suure komöödiaõhtu» sügishooaja muusikavideot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles