Kuula! Saaremaa Experimental/Post-Rock bändil Triskele ilmus esimene singel «Hjärta»

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post-Rock noortebändi Triskele
Post-Rock noortebändi Triskele Foto: Promopilt

Selle-aastases Eesti Noortebändi poolfinaalis võistlev musikaalne kolmik Triskele avaldas oma esimese singli nimega «Hjärta». 

Varem on noormeestel seljatatud võiduga piirkondlik Noortebändi eelvoor ning 29. septembril esinetakse Tartus Genialistide Klubis, kus võisteldakse finaalikoha eest. Enne aga avaldati oma esimene meloodiline, mänglev, õrn ning võimsa puändiga instrumentaalsingel «Hjärta», mis mõjub igale kuulajale erinevalt.

Loo harmoonia on kirjutanud basskitarrist Karl-Gustav Uustulnd ja meloodia sündis kitarrist Robin Mäetalu käe läbi.

Lakeside Sound stuudiot sai külastatud juuni alguses ning 13. septembril nägi esimene suvel salvestatud lugu ilmavalgust. Salvestamise, miksimise ja masterdamise tegi ära Henrik Veeäär.

«Hjärta» on kuulatav järgmistes muusikakeskkondades: Spotify, SoundCloud, YouTube, iTunes. Lisaks on oodata juba varsti veel palju uut materjali.

«See on üks Triskele esimesi koos kirjutatud lugusid, mis annab alati edasi erilise tunnetuse ja emotsiooni nii publikule kui ka meile endile» mainis Uustulnd.

«Meie bändi idee on igal ajal muusikat tehes anda midagi enda hingest ning tekitada oma loominguga kuulajates külmavärinaid ja viia neid hetkeks teise dimensiooni. Tahame, et inimesed leiaksid sõnumi just meie instrumentaalpaladest - me laseme neil kōnelda. Seetõttu on raske kirjeldada „Hjärtat» 2-3 lausega. Seda peab lihtsalt igaüks omakeskis kuulama ning enda jaoks lahti mõtestama.» Lisas kitarrist Robin Mäetalu.

Bändi Facebooki lehekülg: facebook.com/triskeletrio

«Hjärta» SoundCloudi link on SIIN! 

Triskele on musikaalne kolmik, mis viljeleb Experimental ja Post-Rock sugemetega omaloomingulist instrumentaalmuusikat. Bändi eripäraks on vokaalita looming, kuid sōnade asemel suheldakse inimestega läbi instrumentide.

Triskele - Hjärta

Autorid – Robin Mäetalu, Karl-Gustav Uustulnd, Alexander Sannik

Salvestas/masterdas/miksis – Henrik Veeäär

Disain – Alexander Sannik

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles