Kerli Kõiv: kui minu juurde tuleb noor artist nõu küsima, siis ma ütlen, et vali muu karjäär

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ma olen sõltumatu artist. Ma ei taha olla suures popimasinas, kus sul 23aastaselt saab best before läbi,» põhjendab Kerli Kõiv tänases Kanal 2 saates «Eesti staarid suure läbimurde ootel», miks ta on loobunud edetabelite nimel pingutamisest ja ei soovita seda ka teistele. Aga kust võiks siis tulla uus kuum nimi?

Tänases teleuurimuses «Eesti staarid suure läbimurde ootel» jagavad oma muusikatööstuse kogemusi lisaks Kerli Kõivule ka Marko Atso, Jalmar Vabarna, Ewert Sundja, Iiris Vesik jt. Viimane tõdeb sarnaselt Kõivule, et loobus teatud kokkulepetest oma isikliku enesetunde nimel. «Ma olen juba väga edukas. Ma saan teha, mis ma tahan teha. Iga päev,» on ta rahul otsusega jääda truuks oma muusikale. Oma kutsumust jätkavad ka Draakonid ja Metsatöll, kes annavad aru, et suurtele lavadele jõudmiseks läheb teinekord vaja palju raha kui ka õnne.

«Eesti staarid suure läbimurde ootel», Iiris Vesik
«Eesti staarid suure läbimurde ootel», Iiris Vesik Foto: Kanal 2

Võimalikke suuri tulevikunimesid kaardistades uurib tänane saade sedagi, kas ehk peaks tulevikulootused panema hoopis tantsumuusikale? Noored elektroonilise muusika tegijatel, nagu Syn Cole, Madison Mars ja Cartoon, on oma jala juba muusikatööstuse ukse vahele saanud ning pälvinud maailmakuulsate DJ-de ja produtsentide toetuse. Kuidas on nad selleni jõudnud ja palju vaeva näinud?

«Eesti staarid suure läbimurde ootel», Cartoon
«Eesti staarid suure läbimurde ootel», Cartoon Foto: Kanal 2

«Eesti staarid suure läbimurde ootel» on Kanal 2s taas täna õhtul kell 21:30, kohe pärast politseisaadet «Krimi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles