Ryan Sheckler: minu eesmärk ei olnud võita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Sheckler
Ryan Sheckler Foto: Alexey Lapin

Simpel Sessioni fännid ei pidanud rulaäss Ryan Sheckleri võimetes pettuma. Mees pidas oma eelmisel aastal antud sõna, tuli tagasi ning pakkus fännidele vägagi meeldejääva etenduse, mida kroonis tormilise aplausi osaliseks saanud efektne backflip, mis ka kohtunikelt väga kõrged punktid teenis.

«Eesti ruulib, lähme pidutsema,» juubeldas rulavõistluse kinni pannud ameeriklane Ryan Sheckler pärast autasustamistseremoonia lõppu.

Oma sõnul soovis ta sel aastal kindlasti tagasi tulla, et kamraadidega koos veidi Simpel Sessioni lahedas skatepargis lõbutseda. «Minu eesmärk ei olnud võita, tahtsin lihtsalt tagasi tulla, sest eelmisel aastal oli mul vigastus ja ei saanudki sõita,» rääkis Sheckler. «Lihtsalt läks nii, et kõik mu sõidud ja trikid õnnestusid, sain parimad punktid ning tõusin tippu. Ma ei oskagi midagi paremat soovida,» lisas noormees, kelle elu möödub peamiselt erinevates suurtes ja uhketes skateparkides rulatades.

3-kordne X-Mängude kuldmedalisti soov Eestisse Simpel Sessioni skateparki sõitma tulla on kindlasti ka väga suureks tunnustuseks ürituse korraldajatele. Sheckler soovis võimalusel ka 2012. aastal osaleda, nagu ilmselt enamus sel korral Sessionil trikitanud tippsõitjaid, kes aasta aastalt on ikka ja jälle tee tagasi Eestisse leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles