Ott Sepp laamendas mööda Tallinna ringi kummalise väikese autoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp
Ott Sepp Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Möödunud nädalavahetusel võis Tallinna kesklinnas ning linna lähiümbruses näha kummalist pilti. Selgelt erutatud Ott Sepp kihutas teedel ja tänavatel kummalise väikese autoga. Oti tegemistesse olid haaratud väikesed loomad ja pisikesed lapsed. Sekkuma pidi ka tuletõrje.

Ott Sepaga ei õnnestunud ühendust saada, kuid telefonile õnnestus saada POINTi produtsent Karl Kermes, kes selgitas nähtut järgnevalt. 

«5. oktoobril on algamas Oti stand-up-komöödia «Suur rõõm väikestest asjadest» turnee. Inspiratsiooniks ja materjali kogumiseks on Ott enda ümber koondanud palju pisikesi asju. Mängu on võetud väikesed lapsed ja pisikesed koerad ja teadagi tekitavad need ju palju rõõmu. Ometi kaotas Ott ühel õhtul motivatsiooni ja inspiratsiooni ning hüppas ühe väikese auto rooli, millega ta sõna otseses mõttes mööda linna uusi ideid otsis. Kõrvaltvaatajale võis see tunduda meeleheitlik, palume vabandust kõikide eestlaste ees ja lubame, et kummalisi asju võib juhtuda veelgi,» lõpetas produtsent Kermes. 

Ott Sepa turnee saab avalöögi Tallinn Comedy Festivali esimesel õhtul ning jätkub siis üle Eesti. 

Täpsem info tuuri kohta SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles