Eesti disainerid avasid Londonis poe ja osalevad Londoni disaininädalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craftory nahatöökoda avas oma esimese poe Londonis, Netil Marketil
Craftory nahatöökoda avas oma esimese poe Londonis, Netil Marketil Foto: Craftory

Oma liikuvate välkpoodidega Eestis tuntust kogunud Craftory nahatöökoda avas nädalavahetusel oma esimese poe Londonis, Netil Marketil. Truuks on jäädud tuttavale kontseptsioonile - kohapeal juhendatakse külastajaid meisterdamisel, pressitakse initsiaale ja pannakse kokku osa tooteid. 

,,Asume oma lemmikus Ida-Londoni rajoonis, London Fieldsi kõrval, kus iseseisev väikeettevõtlus õitseb ning kõik kohad on põnevat sööki, jooki ja kaupa täis. Kõige mõnusam kant, kus Londonis nädalavahetust veeta’’ kommenteerib Craftory asutaja Mihkel Männik. 

Craftory nahatöökoda avas poe Londonis
Craftory nahatöökoda avas poe Londonis Foto: Craftory

Tuleval nädalavahetusel on Craftory oma väljapanekuga esindatud ka Londoni disaininädala raames toimuval disainimessil London Design Fair. See on disainivaldkonna aasta suursündmus, kuhu on osalema valitud üle 200 lootustandva disaineri ja brändi üle maailma. 

London Design Fair toimub 22.- 25. septembril Londoni kesklinnas, Old Truman Brewery's. Craftory väljapanek asub T5 hallis, boksis nr J09. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles