Juba pühapäeval! Ohtralt huumorit ja kuulsad külalised: uus naljasaade hakkab otsima parimat nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 meelelahutussaade „Eesti otsib superheeringat“, saatejuhid Kristjan Hirmo ja Cool D
Kanal 2 meelelahutussaade „Eesti otsib superheeringat“, saatejuhid Kristjan Hirmo ja Cool D Foto: Aivo Kallas

Sellest pühapäevast läheb Kanal 2 ekraanil lahti enneolematu jaht Eesti parimale naljale. Uus meelelahutussaade „Eesti otsib superheeringat“ toob ekraanile meeletu koguse uusi „Heeringas Veenuse õlal“ sketše ja kuulsate külalistega lõbusa stuudiosaate, mida juhivad Cool D ja Kristjan Hirmo.

Tervelt 50 uut „Heeringas Veenuse õlal“ sketši jõuab nüüd iga pühapäev Kanal 2 vahendusel vaatajate ette. Koos stuudiopubliku, kuulsate külaliste ja televaatajatega hakkab huumorisaade „Eesti otsib superheeringat“ nende seast valima Eesti parimat nalja. 

Kanal 2 meelelahutussaade „Eesti otsib superheeringat“
Kanal 2 meelelahutussaade „Eesti otsib superheeringat“ Foto: Allan Leppikson / Kanal 2

Suurejoonelisele naljasaatele lisavad vürtsi uued põnevad saatejuhid, sest „Eesti otsib superheeringat“ hakkavad vedama tuntud räppar Cool D ning raadiohääl ja DJ Kristjan Hirmo. Just selle tandemi kätes on meeleolukas stuudiosaade koos kuulsate külalistega. Nalja hakkab saama kohe avasaates, kui „Eesti otsib superheeringat“ esimeses eelvoorus võtavad koha sisse Kristjan Jõekalda, Liis Lemsalu ja Jaanus Rohumaa – lõbusaid lugusid jagub avasaatesse eriti ohtralt, sest nagu selgub, on ka kõik külalised sattunud sketšides nähtud naljakatesse olukordadesse.

Kokku jõuab hooaja vältel televaatajate ette mitusada täiesti uut ja seninägemata sketši, kus üles astuvad kõik „Heeringas Veenuse õlal“ klippidest tuttavad näitlejad, sh Tiina Tauraite, Taavi Teplenkov, Tiit Sukk, Liina Vahtrik, Indrek Ojari, Margus Prangel jt. Ent oodata tasub ka üllatusi, sest kuulsaid inimesi satub läbi sügise nii sketšidesse kui ka stuudiosse.

Uus suur naljasaade „Eesti otsib superheeringat“ stardib Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 19:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles