Aivar Sõerd annab Muusikapäeval kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakondlasest riigikogu liige Aivar Sõerd tähistas Niguliste kirikus 50. juubelit orelikontserdiga.
Reformierakondlasest riigikogu liige Aivar Sõerd tähistas Niguliste kirikus 50. juubelit orelikontserdiga. Foto: Erik Prozes

1.oktoobril toimuva Muusikapäeva kava on kirju. Näiteks võib sealt leida ka Aivar Sõerdi kontserdi Tallinna Jaani kirikus.

Aivar Sõerd EMTA lõpetamisel
Aivar Sõerd EMTA lõpetamisel Foto: Tiit Mõtus

Kes veel ei teadnud, siis Aivar Sõerd on lisaks poliitikukarjäärile ka värskelt diplomeeritud orelimängija, kelle repertuaari kuulub orelimuusika paremik, alustades Buxtehudest ja lõpetades Bachiga.

Oma organistioskusi pole Sõerd vaka all hoidnud. Nii on ta andnud mitmeid kontserte, näiteks Niguliste kirikus, ning osalenud mitu aastat Nõmme Lunastaja kiriku teenistustel. Sel aastal ilmus Aivar Sõerdi debüütalbum.

Aivar Sõerdi kontsert toimub 1. oktoobril algusega kell 14.30 Tallinna Jaani kirikus. Muusikapäeval toimub üle Eesti rohkem kui 150 tasuta lühikontserti.

Vaata lisa muusikapäev.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles