Club Prive ootab sensuaalsele üritusele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müstika maagilise teatri tantsijad.
Müstika maagilise teatri tantsijad. Foto: Indrek Arula

Tänasel teisipäeva õhtul saab pealinna klubis Prive elada kaasa sensuaalsele Müstika maagilise teatri etendusele, mis põimib endas kõhutantsu, tribal fusion’i ja burleski.

“Müstika tantsuteater tõi esimesena Eestisse burleski, korraldades vastava workshop'i,” märkis ürituse korraldaja Daisi Normak. “Nüüd tahame loomulikult saadud teadmisi publikule esitleda ja Club Prive oma sisekujunduse ja lavaga on selleks ideaalne koht.”

Tema teatel on burlesk tantsustiil, mis haarab endas teatraalset etteastet, glamuuri ja võrgutuslikke elemente. Õhtu peaesinejaks on USAst pärit Princess Farhana (USA) ja muusikat valib Tom Lilienthal.

Princess Farhana on rahvusvaheliselt tunnustatud tantsija-õpetaja, kes on tuntud oma tantsutehnika, dramaatilisuse ja teatraalsuse poolest. Viimase kahekümne aasta jooksul on ta tegelnud nii kõikvõimalike idamaiste tantsude kui burleski ja varieteega. Pidevalt ringi rännates on ta korraldanud töötubasid ja etendusi Belgias, Portugalis, Egiptuses, Mehhikos, Kanadas, Prantsusmaal, Inglismaal ja mujalgi.

Peaesineja kõrval pakuvad maagiliste etteastetega silmailu Aicha, Yahna, Lady Daisy, Kairi Reinvee, Rutha Lootus ja Kati Elvelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles