Video! Ott Kiivikas: jõusaal on meestele kõige looduslikum vahend potentsi tõstmiseks

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud kulturist Ott Kiivikas aitab ühe täiesti tavalisel 37-aastasel naisterahval, Babor Spa juhatajal, Evelin Ainomäel end aastaga supervormi sada, et ilma teha detsembris toimuval Bikiini Fitness MM`il Dominikaani Vabariigis. 

Foto: Erakogu

Elu24 uurib, kuidas see siis täpsemalt käib? 

Kas «normaalsel» elul on kriips peal? Kas näiteks pitsa või koogitüki söömisest võib ainult und näha?

Evelin: Pitsa ei kuulu juba ammu minu toitumisharjumustesse, see lihtsalt ei maitse mulle enam. Aga mis puudutab rangeid piiranguid toitumises, siis olgem ausad, mulle väga meeldib elu nautida. Kuigi käsil on võistlusperioodiks ettevalmistus, siis suvel elasin ikkagi täiel rinnal ja nautisin elu. Mulle tohutult maitseb hea vein, ma tahan seda nautida ja mulle maitseb ka hea toit. Õnneks tervislik toit. Aga muuseas, ka väga tervislikust toidust on võimalik end ülekaaluliseks süüa ning mitte lavale pääseda. Tuleb ausalt tunnistada, et täna, kui Bikiini Fitness MM juba terendab, siis ma päris kõike endale enam lubada ei saa.

Ott: Lohutuseks võin siiski öelda, et iga meie võistlus lõpeb suure banketiga, kus pakutakse väga palju head ja paremat. Inimesed näiteks küsivad, miks ma kogu aeg nii palju võistlen. On ju olnud aegu, kui mul on 15 võistlust aastas, mis tähendab ka 15 banketti. Tean, et paljude spordialade võistlustel see banketi osa puudub. Aga kulturistidel ja fitness sportlastel on see nagu aamen kirikus, kuna see seltskond on suht söömata-joomata olnud ja nii kui see banketisaali uks lahti tõmmatakse, siis võid isegi ette kujutada, mis juhtuma hakkab... Ja olgem ausad, ega see mingi karsklaste pidu ka ei ole. 

Kas Evelin sülitab pitsi?

Evelin: Ei sülita.

Alles jaanuaris 2016 tõsiselt bikiini fitness treeningutega alustanud Babor Spa juhataja Evelin Ainomäe (37) unistab MM tiitlist 
Alles jaanuaris 2016 tõsiselt bikiini fitness treeningutega alustanud Babor Spa juhataja Evelin Ainomäe (37) unistab MM tiitlist Foto: Erakogu

Ja kuidas on lood seksiga?

Ott: Jõusaal on kõige parem vahend meestele, kahjuks ei tea ma kuidas naistega lood on... Tegelikult on jõusaal kõige parem testosterooni tõstja. See on kõige looduslikum võimalus meestel oma potentsi tõsta. Jõusaali treening vallandab teadupärast testosterooni ja kasvuhormooni, mis on põhilised sama tegevuse eest vastutavad hormoonid inimese kehas ja jõusaal produtseerib neid kõige suuremas koguses. 

Kas trenni tegemisega võib ka liiale minna ja sellest sõltuvusse jääda?

Kui stressirohke on võistlusteks valmistumine? 

Vaata, milline harjutus on Evelini lemmik ja palju muud põnevat, meie meeleolukast videost, mis sai tehtud City Spas!

Fitness-staar Evelin Ainomäe tegemisi jälgime iga nädal kuni Bikiini Fitness MM`ni detsembris. 

Jälgi Evelini ka Instagramis @evelinainomae

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles