Brad Pitt ei ole pärast seda, kui Angelina lahutuse sisse andis, oma lapsi näinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Brad Pitt arrives for the U.S. premiere of Universal Pictures "Unbroken," December 15, 2014 at the Dolby Theatre in Hollywood, California.   AFP PHOTO / ROBYN BECK
Actor Brad Pitt arrives for the U.S. premiere of Universal Pictures "Unbroken," December 15, 2014 at the Dolby Theatre in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK Foto: ROBYN BECK/AFP

Möödunud on nädal sellest, kui saime teada, et Brad Pitt ja Angelina Jolie lahutavad oma 2 aastat kestnud abielu. Aeg pole aga asju sugugi selgemaks teinud.

Sel korral, ei ole lahutuse juures kõige suuremaks probleemiks mitte raha vaid hoopis 6 lapse: Maddoxi, Paxi, Zahara, Shilohi ning kaksikute Knoix ja Vivienne'i jagamine. Jolie nõuab laste hooldusõigust ainult endale ning Los Angelese lastekaitse amet jätkab Brad Pittile esitatud süüdistuste uurimist, mis olid seotud lapse väärkohtlemisega eralennukis.

Kuuldavasti ei ole 52-aastane Brad oma lapsi näinud sellest päevast saati, kui Angelina lahutuse sisse andis.

«Ta tahaks väga oma lapsi näha ja mõelda välja probleemile mingi lahenduse, mis oleks neile parim. Brad tahab asjad korda saada privaatselt ja sõbralikult,» rääkis allikas E! News'le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles