Politsei palus Trumpi ja Clintoni debatiga rahulolematutel mitte helistada hädaabinumbrile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump ja Hillary Clinton
Donald Trump ja Hillary Clinton Foto: SCANPIX

USA politsei palus kodanikel, kes ei jäänud rahule vabariiklase Donald Trumpi ja demokraat Hillary Clintoni debatiga, mitte kurta oma rahulolematust hädaabinumbri dispetšeritele, kuna see takistab tegelikult hädas olijate aitamist.

Näiteks Kansase osariigi Lawrence`i politsei edastas teate, milles palus ameeriklastel mitte neid tülitada kõnedega, milles kurdetakse nii Trumpi kui Clintoni üle, edastab The Independent.

Lawrence`i politsei sai sadu kõnesid debati ja kandidaatidega rahulolematutelt, kelle arvates peaks politsei ja teised korrakaitseorganid nad ära kuulama.

USA meedia teatel vaatas kahe kandidaadi avadebatti umbes 100 miljonit inimest, et saada selgus, kumb neist võiks olla sobivam uueks presidendiks.

Politoloogide ja kriitikute hinnangul kujunes debatt kividega loopimiseks ja üksteise nõrkade külgede esile toomiseks.

Trumpi ja Clintonit ootavad oktoobris ees veel kaks debatti.

USA presidendivalimised toimuvad 8. novembril, igas osariigis enim hääli saanud kandidaat saab kogu osariigi valijameeste hääled. Võiduks on vaja 270 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles