TFW/ Diana Arno pidulikud kleidid ja kvaliteetsed vill- ja kašmiirmantlid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

DIANA ARNO bränd on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab rõivaste juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale. DIANA ARNO loomingus domineerivad siid, vill, kašmiir, puuvill jne, ei puudu ka üdini naiselikud pitsdetailid ning teised vähemlevinud ja huvitavad kangad. Peamiselt on brändi valikus kleidid - sobiva toote leiab nii tööle, vaba aja veetmiseks kui ka pidulikumaks hetkeks. Kvaliteetsed vill- ja kašmiirmantlid on saadaval nii kevad-sügiseseks kui ka talviseks perioodiks.

DIANA ARNO brändis on nii inspireerivat vastuolu kui ka võluvat kooskõla. Diana Arnos kohtuvad ettevaatlikkus julguse, tõsidus joviaalsuse ja jahedus keevaverelisusega. Ta on ühtaegu nii tumedates toonides ja salapärane kui ka ergas, värvikas ja sensuaalne.

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

DIANA ARNO vapiloom ja saadik on müstiline lindnaine, müütiline olend, kes elab skandinaavia ja slaavi legendide ristteel.

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

DIANA ARNO loomingu peamised inspiratsiooniallikad ongi loodus oma motiividega, müütilised ja müstilised olendid aga ennekõike siiski elu ise oma eripalgelisuse ja detailirohkusega.

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

DIANA ARNO AW2016/17

DIANA ARNO sügistalvist disainerloomingut ilmestavad hiigeltaskud on piisavalt mahukad, et muuta käekoti kaasas kandmine ebavajalikuks harjumuseks. DIANA ARNO bränd on tuntud oma armastusega detailide vastu ja kas saakski teisiti, eriti nüüd, kui moetrende dikteerivad mängulised 70ndandad ja sõjahõnguline romantika?

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

Taskud täis moodi

Militaristlikke suundi tähistavad Diana Arno sügistalvises kollektsioonis suured, lausa hiiglaslikud taskud. Need julged moemärgid kaunistavad mantleid, kontorikleite ja isegi glamuurseid õhtutualette.

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

70ndate briis

Romantilised retronoodid on viimaste aastatega mõjutanud iga stiilse naise garderoobi. Loomulikult ei puudu väljendusrikkad volangid ja rüüžid ka Diana Arno värskest rõivakollektsioonist. Lihtsalõikelisi kleite soovitab disainer sel hooajal kanda aga kõrge kaelusega pulloveri seltsis, mis lisab look’ile ihaldatud 70ndate hõngu.

Diana Arno AW2016/17
Diana Arno AW2016/17 Foto: Dmitry Knut

Ultranaiselik pits ja looduslikud alatoonid

Diana Arno õhtutualettide märksõnaks on võluv naiselikkus. Maani ulatuvad kleidid toovad esile figuuri kaunid kurvid, nahka paljastav pits mõjub intrigeerivalt. Looduslikes värvitoonides valminud šikid rõivad annavad naisilule kahtlemata uue definitsiooni.

Diana Arno kollektsioon on Tallinn Fashion Week 2016 raames laval neljapäeval, 20.oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles