Läheb peoks! Rock Cafe avab uksed ning tähistab oktoobris 12ndat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Borni ja Jüri Pootsmanni kontsert Rock Cafes
Elina Borni ja Jüri Pootsmanni kontsert Rock Cafes Foto: Rasmus Kooskora

21. oktoobril avab taas uksed Eesti suurim kontsert-klubi Rock Cafe. Ühtlasi tähistatakse 12ndat sünnipäeva ning uue hooaja algust. Laval on Singer Vinger, Super Hot Cosmos Blues Band ning paljud teised. Piletid on eelmüügis Piletilevis ja Statoilis.

Rock Cafe avatakse samas asukohas (Tartu mnt 80D) uue juhtkonna ja tuntud hea õhkkonnaga. Kontsert-klubi läbib värskenduskuuri – paigaldatakse uus helissüsteem, värskendatakse valgusparki ning klubi sisustust. Jätkub asjatundlik programm ning kvaliteetne teenindus.

Rock Cafe programmijuht Enar Essenson lubab, et sisu poolest järgitakse Rock Cafe väljakujunenud traditsioone, kuid tuuakse ka palju uusi ning põnevaid esinejaid. “Elu läheb edasi ning loodus tühja kohta ei salli – Rock Cafe on meile uus ja põnev väljakutse, kuid iga riigi pealinnas peab olema sellesarnane kontsert-klubi!” väljendab Enar enesekindlust tuleviku suhtes.

Firmabänd 2016 ja sellele järgnenud Super Hot Cosmos Blues Band Rock Cafes
Firmabänd 2016 ja sellele järgnenud Super Hot Cosmos Blues Band Rock Cafes Foto: Tanel Tero

Juba on Rock Cafe teatatud väga paljudest põnevatest kontserditest. Põnevaimad eesootavad üritused:

28. oktoobril Grind – Netsky Inglismaalt

18. novembril Metsatöllu kontsert

12. detsembril Amon Amarth Rootsist

Kogu programm on saadaval kodulehel ning Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles