Zayn Malik vihkab sõna «kuulsus» ning leiab, et ei erine kellestki millegi poolest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zayn Malik
Zayn Malik Foto: SCANPIX

Endine positebändi One Direction liige ja nüüd soolokarjääri tegev Zayn Malik rääkis suu puhtaks sellest, mida ta tegelikult kuulsusest arvab.

Zayn tunnistas, et ei suuda siiani täielikult mõista, mida staariks olemine tegelikult tähendab. «Ma leian, et sa ei saa kunagi millekski selliseks täielikult valmis olla», sõnab staar.

Eriti väsitavaks peab noormees aega, mil ta 1D'ga lõpparve tegi. Paljud fännid on teda teekonnal sooloartistiks saamise juures toetanud, kuid nagu alati on ka neid, kes oma pettumust varjata ei suuda.

«Oli palju negatiivsust ning inimesed rääkisid s*tta asjadest, millest neil õrna aimugi polnud. Sotsiaalmeedias on kõigil sinu kohta arvamus vaatamata sellele, et nad sind tegelikult ei tunne ning see muutub väsitavaks», tunnistab noor britt.

Zayn tõdeb, et on õppinud mürast eemale vaatama, kuid teinekord vihastab siiski.

Samuti püüab «Pillowtalk» laulja toime tulla sülle langenud kuulsusega:«Ma vihkan sõna «kuulsus»», tunnistab ta.

Zayni arvates on kuulsaks saamine ning endast kui kuulsusest mõtlemine ohtlik, sest tihti need, kes ennast kuulsaks sildistavad, peavad end ka automaatselt kõigist teistest paremaks.

Samuti kõneles noor laulja muusikaäris iseendaks jäämisest ning sellega kaasnevatest raskustest. Loe pikemat lugu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles