Internet nõuab! Miks oleks Anu Saagim hea president?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim lubab parimaid pidusid kadriorgias
Anu Saagim lubab parimaid pidusid kadriorgias Foto: Elu24 fotomontaaž

Facebookis on läinud ringlema mõtlemapanev postitus naisterahva poolt, kes leiab, et Elu24 peatoimetaja Anu Saagim oleks hea president ja põhjendab selle ka ära.

«Kamoon, valigem presidendiks Anu Saagim. Ilus naine, kes on alati, ka jooksurajal, kaunis ja hoolitsetud. Naine, kes enda eest hoolt kannab, on alati tark naine. Pealegi, te mõelge, milline saaks olema Eesti suhe teiste riikide ja nende presidentide ja kunnidega!!! Kogu maailm võidaks! Seega, kui presidendil erilisi õigusi ei ole, miks ta ei võiks siis erineda teistest totaalselt, vähemalt olla tiba bravuurne ja kaunis naine?» küsib Tiina Liimandi sotsiaalmeedias, miks ei võiks olla president kaunis, hoolitsetud ja tark naine, kes armastab end otse väljendada ega keeruta.

«Võibolla oleks meie kirbutsirkuseriigile sellest ometi ka kasu, kaotada ei ole ju enam mitte midagi, sest kõik on juba niigi kaotatud. Mis vähegi püsimist väärt oli, kadus koos Lennartiga,» leiab naisterahvas, et meie riigil ei ole enam põhimõtteid, valitsus teeb reegleid, millest vaid tema kasu saab ning inimesed lahkuvad lausa massiliselt.

«Ei maksa olla sinisilm ja uskuda statistikat, kes «teab» mingit rahvaarvu numbrit. Lubage naerda! Algul ma mõtlesin, et tegelt on Anu ju liiga noor presidendiks, siis guugeldasin ja sain teada et (sorry, A!) nii Anu kui Mariina sünniaasta on 62. Osalt tõmbas see tõde vanemana näivale poliitikule vee ikka kolinal peale (Sorry,M!),» avastas Liimandi, et Anu vanus sobiks presiendiks kandideerimiseks hästi.

Kokkuvõtes leiab naine, et on juba suva, kes «selle koha peale» valitakse, sest piinlik on see, et need, kes valivad, ei oska valida.

«Miks teie, inimesed riigikodanikud, siis neid totusid valima tormate, kes ise ei saa nüüd isegi oma tööga, presidendi valimisega hakkama??? Appi... mida riik???!!» ahastab naine ostsiaalmeedias.

Foto: Elu24.ee fotomontaaž

«Aga vahet pole, lihtinimesena valin ma ikka elu ja ellujäämise. Ja valin presidendiks Anu Saagimi. Võidaksid kõik. Ja maailm oleks tüki maad lõbusam, ehedam ja ilusam paik,» võtab Liimandi teema kokku ja meie oleme igati nõus!

Postitusel on juba üle 400 meeldimise ja üle 200 jagamise!

Anu Saagim presidendiks!

Muide, Saagim oleks ametiga ka täitsa nõus ning andis juba esimese lubaduse rahvale: regulaarseid peod tavalisele eestlasele Kadrioru lossis ja roosiaias!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles