Sean Penn: Donald Trump on blond mustkunstnik, kes viib meid põrgusse (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Penn
Sean Penn Foto: SCANPIX

Näitleja Sean Penn liitus nende staaridega, kes on vabariiklasest presidendikandidaadi Donald Trumpi vastased ja tema poolt hääletamise vastu.

56-aastase Penni sõnul on vabariiklasest kandidaadi poolt hääletamine nagu «end põrgusse masturbeerimine», edastab The Guardian.

Penn oi külaline jutusaates «The Late Show with Stephen Colbert», milles teatas, et ta ei vaadanud esmapäeval toimunud presidendikandidaatide, vabariiklase Donald Trumpi ja demokraat Hillary Clintoni debatti, mis kujunes kuumaks.

Penn ei liitunud nende 84 miljoni vaatajaga, kes jälgisid debatti, sest ta arvas juba ette, et kaks kandidaati hakkavad üksteise nõrkadele kohtadele osutama ega suuda korralikku debatti läbi viia. 

«See on igaühe valik, kelle poolt ta hääletab. Hillary Clinton peaks olema sobiv valik järgnevaks neljaks aastaks. Mis puudutab Trumpi, siis selle blondi mustkunstniku abil me lihtsalt masturbeerime end põrgusse,» lausus staar.

Colbert ei jätnud mahlakat kommentaari lisamata: «Mis puudutab Trumpi, siis ise ei suuda ta end põrgusse masturbeerida, kuna ta käed on liiga väikesed».

Kui Penn teatas, et ta ei kasuta Twitterit, tegi Colbert talle konto ja lasi tal saata esimese sõnumi. Penni teatel ei taha ta sotsiaalmeediaga tegemist teha ning ta ei tea, mida tähendab «hashtag». 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles