Elu24 intervjuu! Teet Margna ja Anu Saagim matsid sõjakirve?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pidas Eesti edukaim telekanal Kanal2 Kultuurikatlas suurejooneliselt oma 23. sünnipäeva!

Külaliste hulgast leidis Anu Saagim üles ka Teet Margna, kellega muude teemade kõrval võeti ette mustad kassid, kes aastate jooksul nende kahe vahelt on läbi jooksnud!

Anu Saagim tunnistas möödunud aastal Kanal2 saates "5 aastat hiljem" Roald Johannsonile, et tal on Eesti telemaastikul jõudnud tekkida vastumeelsus kolme saatejuhi vastu. 

"Ükskord andsin Mihkel Kärmasele Pealtnägijas intervjuu ja pettusin kõvasti, kuna mind veeti tillist. Veel ei läheks ma kunagi Teet Margna saatesse ja ei annaks intervjuud Marko Reikopile. Reikop tõmbas mul vaiba jalge alt, oli minuga väga meeldiv inimene enne eetrit kohvitoas, kuid eetris muutus nagu imeväel, üritades mitu korda allapoole vööd lüüa. Jumal tänatud, et ma pole suu peale kukkunud!" rääkis ta möödunud aasta detsembris.

Kas nüüd on, Teedu ja Anu vahel aastaid kõlkunud sõjakirves maetud, seda vaata meeleolukast intervjuust, mis tehtud Kultuurikatla tualettruumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles