Suurim retrofestival We Love the 90s tuleb taas ja toimub järgmisel aastal suuremalt kui kunagi varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
We Love The 90s festival, väärika punkti pani Scooter
We Love The 90s festival, väärika punkti pani Scooter Foto: Erlend Štaub

Järgmise aasta augustis Tallinna Lauluväljakul toimuv Euroopa suurim retrofestival We Love The 90s muutub kolmepäevaseks. Suurfestivali esimene päev on Millenniumi-arstistide päralt.

24.-26. augustini toimuva festivali passid tulid müüki täna kõikides Piletilevis punktides üle Eesti. Kuni 1. novembrini on kolme päeva passid müügis eriti soodsa hinnaga 39 eurot. 1. novembrist 31. detsembrini on võimalik soetada kolme päeva pass hinnaga 49 eurot ning seejärel  tõuseb passi hind 59 eurole. 

"Festivali muutumine kolmapäevaseks laiendab tunduvalt nii külastajate ampluaad kui artistide valikut," ütles We Love The 90s peakorraldaja Sten-Erik Jantson. "Oleme toomas festivali programmi uue kümmnendi ja seeläbi saame pakkuda meie festivali külastajatele parimat popmuusika läbilõiget juba läbi kahe kümnendi nii meilt kui mujalt maailmast" lisas Jantson.

Järgmise aasta esimesed esinejad avalikustame juba nädala jooksul.

Selleaastane We Love The 90s tõi Tallinna Lauluväljakule tuhanded retrohuvilised. Kahepäevasel fesitvalil esinesid Army Of Lovers, Scooter, Alexia, E-Type, Vengaboys, Dr Alban, Captain Jack ja Basic Element. Eesti 1990ndaid esindasid Tuberkuloited, A-rühm, E-miljon, Mr Happyman, Nancy, Caater. Mõlemal päeval DJ-MC Allan Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles