Selgeltnägijate saates hiilgas Anu ja põrus Vera

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti selgeltnägijate tuleproov
Eesti selgeltnägijate tuleproov Foto: TV3

Saates «Eesti selgeltnägijate tuleproov» selgus läbi keeruliste katsete järgmine väljalangeja.

Selgeltnägijate ülesandeks oli tajuda, milliseid nähtavaid ja loetavaid jälgi jätab inimhinge suur kaotus ja tragöödia. Tõnise naine ja väike laps hukkusid 15 aastat tagasi autoavariis. Hiljem kaotas ta haigustele veel kaks väikest last.

Tõnis kardab nende kahe lapse pärast, kes tal praegu on. Tal on üks vastsündinud ja üks kolmeaastane tütar.

«Hirm on kogu aeg. Kuna mu lapsed on kõik on kuni pooleteist aastani elanud, siis see esimene poolteist aastat on kõige pingelisem,» tunnistas Tõnis. 

Foto: TV3

Šamaan Anu kinnitas mehele, et tema lastega ei juhtu midagi. «See karmaring on läbitud. Need olid mingid seitsmenda põlvkonna probleemid, mis oli nüüd vaja ära lahendada. Sellega on see ring läbi,» ütles Anu välja selle, mida Tõnis väga vajas ja mida ta selgeltnägijatelt kõige rohkem ootas - kindlust ja kinnitust, et kõik halb on jäänud minevikku.

Foto: TV3

Järgmises ülesandes pidid selgeltnägijad pimesi ära arvama, millise kuulsa eestlasega ta samas ruumis viibib. Seal oli sumokuulsus Kaido Höövelson ehk Baruto.

Ka selles katses hiilgas šamaan Anu, kes arvas Baruto ära üsna kerge vaevaga.

Kohtunik Marilyn Kerrole sümpatiseeris Anu, kelle abivahendiks on eriline sau. «Tema abiline on kõrval, kes tekitab tal kindlustunde,» märkis Kerro.

Foto: TV3

Kohtunikud otsustasid, et selle saate parim oli Anu. Sel nädalal jäi teistele alla ja pidi saatest lahkuma Vera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles