Video: ema ajas kiilakat vähihaiget pilganud tütre kiilaks (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Sotsiaalmeedias levib video, millel on näha ema oma tütre, kes pilkas kiikast vähihaiget, juukeid maha lõikamas.

Videol on näha, kuidas tüdruk nutab ja väänleb, sest ta ei taha oma tumedatest pikkadest juustest ilma jääda. Äralõigatud pikad juuksesalgud kukuvad põrandale.

Väidetavalt kiusas tüdruk koolikaaslast, kellel vähihaiguse tõttu ei ole juukseid. Kiusaja ema otsustas, et ta tütar peab saama õppetunni.

Videol kuulda portugali keelt, kuid kuna kvaliteet on halb, siis ei ole võimalik täpselt sõnadest aru saada.

Videot näinud arvasid, et vanemad ei peaks oma lapsi sellisel viisil alandama ja neist tehtud videoid avalikkuses näitama.

Veel ühe videot näinu arvates ei ole juuste mahalõikamine õppetunni andmine, vaid õppetundi oleks saanud anda ka teisel, intelligentsemal viisil.

«Minu vennale meeldis nooremana asju süüdata. Vanemad andsid talle õppetunni sellega, et viisid ta tuletõrjujate juurde, kes selgitasid, mis juhtub tulekahju korral ja kui ohtlik see on. Ta lõpetas pärast seda süütamise,» selgitas kommenteerija.

Ta lisas, et videol nähtav ema oleks oma tütre pidanud viima hooldushaiglasse, kus on viimases faasis vähki põdevad inimesed.

«Seal oleks ta kogenud tegelikku elu, juustest ilmajäämine ei pruukinud talle õppetundi anda, kuna juuksed kasvavad  tagasi,» lisas kommenteerija. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles