TFW/ Gita Siimpoeg toob disainimaastikule värske hingamise rüiuvaipadest inspireeritud mantlite ja chokeritega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gita sügis-talvises kollektsioonis «Don’t call me baby» on sügavat müstilist ilu, mille juured viivad moelooja kodukohta. See on magneetiline, uhke ja julge nagu üks loomupärane Saare naine. 

Disaineri värske kollektsiooni keskmes on rüiuvaipadest inspireeritud mantlid ja chokerid, mille kandmiseks ei piisa pelgalt iseloomust, vaid suhtumisest. Värvilahendustes põimuvad maskuliinne põhjatuul ning maalähedased ent naiselikult pastelsed toonid. 

Naine, kes GITA loomingut kannab on julge ning kvaliteeti ja esteetikat hindav. Ta kannab siidkleidi all pükse, mida ta kunagi välja ei näita, liikudes sinu poole aeglaselt ja kütkestavalt nagu nii jumalate kui inimeste kaval võrgutaja.

TFW/ Gita Siimpoeg, sügis-talvine kollektsioon “Don’t call me baby” 2016
TFW/ Gita Siimpoeg, sügis-talvine kollektsioon “Don’t call me baby” 2016 Foto: TFW

Kui Aphrodite oleks sündinud Madison Avenue loo «Don't call me baby» saatel merevahust tänapäeva, siis ta kannaks just neid slip dress’e.

TFW/ Gita Siimpoeg, sügis-talvine kollektsioon “Don’t call me baby” 2016
TFW/ Gita Siimpoeg, sügis-talvine kollektsioon “Don’t call me baby” 2016 Foto: TFW

Gita Siimpoeg on Eesti Kunstiakadeemia 3. kursuse tekstiilidisaini üliõpilane ning see on tema esimene kollektsioon Tallinn Fashion Weekil. GITA kajastab ehedalt autori enda karakterit. Selles on nooruslikkust ja intrigeerivaid sõnumeid. Nagu ühele «noorele-ja-tahtmist-täis» tegijale kohane, tahab Gita tuua värsket hingamist Eesti disainimaastikul.

Gita esitleb oma loomingut Tallinn Fashion Week 2016 raames kolmapäeval, 19.oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles