Karl Lagerfeld: Kim Kardashian ise kutsus ehteröövi esile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Lagerfeld ja Kim Kardashian
Karl Lagerfeld ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Moelooja Karl Lagrefeld kritiseeris USA tõsielustaari Kim Kardashianit, et naine kutsus ise esile ehtevarguse, kuna ta poosetas oma kalliste ehetega avalikkuses ja sotsiaalmeedias.

Prantsuse meedia teatel jäi Kardashian Pariisis ilma ehetest, mille väärtus on umbes kümme miljonit dollarit, teiste seas ka hinnalisest sõrmusest, mille kinkis talle ta abikaasa, muusik Kanye West, edastab Daily Mail.

«Varandusega eputamine tekitab alati kadedust ja seega ei ole üllatav, kui keegi tahtis neid ehteid endale või nende müügi pealt teenida. Miks Kimi turvameeskond ei valvanud ta vara? Igatahes jätab see juhtum Pariisi mainele mõningase pleki,» teatas 83-aastane Saksamaalt pärit legendaarne moelooja.

Lagerfeldi arvates võisid politseinikeks kehastunud röövlid olla pärit Ida-Euroopast.

Multimiljonärist kahe lapse ema Kim Kardashian oli Pariisis koos pereliikmetega, et osaleda Pariisi moenädalal. Kaks relvastatud kurjategijat tungisid ta luksuskorteisse, kus nad relva ähvardusel kallid ehted kaasa viisid.

Prantsuse politsei jätkab ehteröövi uurimist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles