Video: Kanye West vallandas oma moeetenduse meeskonna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Ameeriklasest muusik ja disainer Kanye West vallandas pärast New Yorgi moenädalat oma moeetenduse meeskonna, kuna etteaste Yeezy osutus katastroofiks.

Põhjuseks olid ebamugavad ja halvasti jalga sobinud jalatsid, milles oli modellidel raske liikuda ning osa neist minestas kuumuse tõttu, edastab news.com.au.

Internetti on jõudnud video, mille kohaselt pidid modellid liikuma ligi 40 kraadises kuumuses. Osa neist ei suutnud kõrgetel kontsadel ja paksus mantlis korralikult käia ja oli ka neid, kes ebamugavad kingad jalast viskasid. 

Yeezy meeskond sai pärast läbipõrumist tunda Westi viha, kuna staar andis vallandamiskäsu.

«Westi agendid vallandasid selle show`ga seotud 30 inimest. Pärast moekatastroofi sai ta närvivapustuse ja loobus ta mobiiltelefoni kasutamisest. Temaga saab suhelda vaid e-kirja teel,» teatas Westi lähikondlane.

Kriitikute sõnul nägid Kanye Westi modellid välja kohutavad ja nad ei suutnud laval korralikult liikuda.

West sai veel teise ehmatuse osaliseks, kuna ta abikaasalt, tõsielustaarilt Kim Kardashianilt rööviti pühapäeva öösel relva ähvardusel kallid ehted.

Räppar West pidi sel nädalal esinema The Saint Pablo Tour raames Philadelphias ja Detroidis, kuid Kimi juhtumi tõttu lükkas need kontserdid edasi detsembrisse.

Kontsertuur jätkub tavapärase graafiku järgi sel reedel, kui  West esineb Chicagos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles