Galerii! Kodumaise komöödiasarja «Kellapid» esitlus: kohal peaosatäitjad ja Mart Juur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäätisekohvikus Gelato Ladies esitles TV3 täna uut süsivalge huumoriga kodumaist komöödiasarja «Kellapid». Kohal olid nii sarja peaosatäitjad kui ka sarja stsenarist Mart Juur. Uus komöödiasari «Kellapid» on kogu perele, milles põimuvad absurdihuumor, lustakad seiklused ja eluterve iroonia eesti elu tänase päeva kohta.

Uue TV3-e komöödiasarja peategelaseks on kevadhooajal eestlasi lõbustanud Endel Kellap (Ago Anderson). Nüüd on aeg uurida tema igapäevast elu lähemalt. Endel elab tagasihoidlikus korteris Mustamäel koos oma emaga (Raivo E. Tamm). Suures paneelmajas on aga ka hulgaliselt teisi värvikaid elanikke, kellega perekond Kellapid on sunnitud igapäevaselt suhtlema.

Kellapid 06.10.2016
Kellapid 06.10.2016 Foto: Viktor Burkivski

Kõrvalosades mängivad: Merle Palmiste, Kaisa Selde, Märt Avandi, Ott Sepp, Kait Kall, Karl Erik Taukar, Peeter Oja, Jan Uuspõld, kilpkonn Hellar ja teised. Sarja stsenarist on Mart Juur.

Kellapid 06.10.2016
Kellapid 06.10.2016 Foto: Viktor Burkivski

Kogupere komöödiasari «Kellapid» alustab TV3-s täna, 6.oktoobril kell 20.00 algusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles