Xplosion Fight Series: Kibus tahab näha verd, higi ja pisaraid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KING OF KINGS, K-1 VÕISTLUS : TALLINN, EESTI : 17OCT15
King of Kings järjekordne Gran Prix etapp Saku suurhallis. Pildil  hollandlane CHRISTIAN BAYA ja Eesti taipoksija EDVIN-ERIK KIBUS (vasakul).
taipoks, taipoksija, poks, võitlus
lt/Foto: LIIS TREIMANN
KING OF KINGS, K-1 VÕISTLUS : TALLINN, EESTI : 17OCT15 King of Kings järjekordne Gran Prix etapp Saku suurhallis. Pildil hollandlane CHRISTIAN BAYA ja Eesti taipoksija EDVIN-ERIK KIBUS (vasakul). taipoks, taipoksija, poks, võitlus lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

21. oktoobril toimuval Xplosion Fight Series võitlusõhtul kommentaatorirolli täitev ja võistluspausi pidav Edvin Kibus loodab köite sees näha verd, higi ja pisaraid!

Hetkel peab Kibus küll võistluspausi, kuid võitlusspordist ta eemale siiski ei hoia, sest peab eratreeneri ametit, käib erinevates poksiklubides seminare andmas ning suurvõistlustel jälgib üritusi pingsalt kommentaatoripuldist. Kibus räägib oma praegusest elust lähemalt, kellele ta Xplosioni võitlusõhtul kõige enam kaasa elab ning millal teda ennast taas poksiringis näha saab.

Xplosion toob seekordse võitlusõhtu raames publiku ette mitu erinevat maiuspala - MTGP maailmameistri tiitlimatši, kus poksiringis astuvad vastamisi Taimaalt pärit Deo Phetsangkhat ning Suurbritanniat esindav ja valitsev meister Charlie Peters. Peter on väga märkimisväärne kuju, kes oma hiljutise matšiga legendaarse taipoksija Saenchai vastu kirjutas end vaieldamatult maailma parimate taipoksijate sekka.

Lisaks toimub neljamehe turniir Road to Marbella 2017, kust võtavad osa poksijad Marokost, Hollandist ning varasemad rivaalid Leedu parim kickpoksija Tadas Jonkus ning Eesti parim Mirkko Moisar. Turniiri võitja pääseb otse võistlema Xplosioni 11. võitlusõhtule Hispaaniasse Marbellasse XFS maailmameistritiitli nimel. Lisaks on kavas mitmed XFS reeglite kohased supermatšid ja MMA matšid, kus poksiringi astuvad kohalikest suurnimedest Manzolo, Rustamov ja Themas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles