Kardashianite telesarja filmimine pandi määramatuks ajaks pausile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07: (L-R) Kendall Jenner, Kim Kardashian and Kylie Jenner attend the Kanye West Yeezy Season 4 fashion show on September 7, 2016 in New York City.   Bryan Bedder/Getty Images for Yeezy Season 4/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07: (L-R) Kendall Jenner, Kim Kardashian and Kylie Jenner attend the Kanye West Yeezy Season 4 fashion show on September 7, 2016 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images for Yeezy Season 4/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Bryan Bedder/AFP

Populaarse tõsielusarja "Keeping Up With the Kardashians" filmimine pandi määramatuks ajaks pausile pärast seda kui Kim Kardashian Westi relvaähvardusel Pariisis rööviti.

Väljaande Us Weekly sõnul on populaarse telesaate filmimine edasi lükatud, pärast seda kui sarja staari Kimi Pariisis rööviti.

Hoolimata väidetest, filmimine toimus sel ajal, kui Kim Pariisi moenädalat külastas, kinnitas E! News, et meeskond ei filminud röövi toimumise ajal ning saatis pärast rünnakut oma toetusavalduse.

"Kõik me E!-st oleme tänulikud, et Kim on kaitstud ning me saadame talle ja ta perele armastust ja tuge. Sarja "Keeping Up With the Kardashians" ei filmitud röövi ajal. Meie fookus on täiesti Kimi heaolul," kommenteeris E!.

Väidetavalt hoiab Kardashianite ja Jennerite pere mõneks ajaks sotsiaalmeediast eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles