Ülimenukas CCCP Põgenemistoad Pärnus tähistab sünnipäeva loosiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CCCP Põgenemistuba Pärnus

Aeg on halastamatult kiirelt möödunud. Justkui eile oleks CCCP Põgenemistoad Pärnus uksed lahti teinud ja nüüd tähistatakse juba viiendat avatud olemise kuud!

Ei ole teist sellist kohta, kus saaks öelda, et hullusärgiga sünnipäevalaste tagaajamine ja nende röövimine ongi tegelikult töö. 

Selle viie kuu jooksul on tähistatud lugematul hulgal tähtpäevasid! Nüüdseks on isegi kooliminek läbi pidustuste põgenemistoas vastu võetud. Kuigi päikesepaisteline suvi on läbi ja pimedad sügisõhtud on ees ootamas, siis lõbustused jätkuvad endiselt ja seda mitte ilmtingimata vaid pommivarjendis, kus ettevõte pesitseb! Nüüdsest saab põgenemistube tellida sinna, kuhu hing ihkab, sest CCCP’i Põgenemistoad on kaasaskantav!

Tähtpäeva puhul loosime ka ühele õnnelikule Elu24 lugejale ja tema kolmele kaaslasele välja tasuta külastuskorra CCCP Põgenemistubadesse! Vastata tuleb vaid lihtsale küsimusele: mis otstarbel ehitati nõukogude ajal hoone, kus CCCP Põgenemistoad asuvad?

Vastused palume saata aadressile artur.kreitsberg@gmail.com ja juba järgmisel reedel võetakse võitjaga ühendust! Head loosiõnne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles