Beebiootel Liisi Koikson tänavu jõulukontserte ei anna: see oleks ekstreem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Madis Sinivee

Aasta lõpus esimest korda emaks saav lauljatar Liisi Koikson teeb küll veel sügisel kaasa huvitavas projektis «Porgy & Bess in Jazz», kuid jõulukontsertidest on otsustanud sel korral loobuda.

Eriprojektis «Porgy & Bess in Jazz» kõlavad George Gerschwini ooperist pärit unustamatud lood senisest erinevas võtmes ning see võimaldab Koiksoni sõnul näidata tal oma džässiarmastust, vahendab Menu.

Siiski ei plaani Koikson päris viimaste hetkedeni laval olla ja kindlasti ei tee ta sel aastal ka jõulukontserte. «Selle ma jätsin ära, sest see on ekstreem,» naeris ta ise saates «Hommik Anuga».

Uue ilmakodaniku sünniga kaasnevaid elumuutusi Liisi ei pelga: «Ma olen juba üle 30 ja ma tahangi, et mu elu muutuks. Tahangi, et ma ei peaks ainult endale elama, et oleks keegi teine, kes viiks mu prioriteedid kuskile mujale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles