Loe, kes on esimesed neli Millenniumi-päeva välisartisti Eesti suurimal retrofestivalil We Love The 90s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter mullu Eestis esinemas.
Scooter mullu Eestis esinemas. Foto: Erlend Štaub

Järgmise aasta We Love The 90s alustab kolmapäevast festivali võimsate Millenniumi-ajastu staaridega. 24. augusti esimesed neli välisartisti on Cascada, Sash!, Benassi Bros. ja Groove Coverage.

Suurenenud festival toob järgmisel aastal Eestisse saksa tantsumuusika edukaimaks millennium-artistiks nimetatud Cascada. Artisti enimtuntud lugu on cover Maggie Reilly 1992. aasta loost «Everytime We Touch», mis on olnud väga populaarne klubi- ja raadiolugu ka Eestis. Cascada on suurt populaarsust kogunud just remiksidega tuntud tulgudest nagu «Becouse The Night» ja «Miracle», samuti ka oma lugudega nagu «Evacuate The Dancefloor».

Üle 22 miljoni plaadi müünud ja 65 korral kuld- ja plaatinumstaatusesse jõudnud Sash! on millenniumi muusika üks kuumemaid nimesid. Originaalse elektroonilise muusika kõla ja itaalia ja prantsuse keele kasutamine sõnades on Sash!-ist teinud Euroopa ühe tuntuima tantsumuusika artisti. Tema suurimad hitid on «Ecuador», «Stay», «Adelante» ja «Encore Un Fois».

Millenniumi-päeva üks enim ülemaailmset edu nautinud artist on Benassi Bros., kes saavutas edu alguses Itaalias ning murdis siis USA klubiturule oma hitiga «Illusion». Varasemalt 1990ndate staaridele nagu näiteks Whigfieldile lugusi kirjutanud Benassi Bros. lõi oma originaalse klubimuusika soundi paljudele tantsumuusika coveritele nagu «Sweet Dreams», «Every Single Day» ja «California Dreaming». 

Eestis millenniumi-ajal väga armastatud ja ka hiljuti Eesti fänne tantsutamas käinud Groove Coverage on saksa tantsumuusika tõeline megastaar, kes on ennekõike tuntud hittidega «Moonlight Shadow» ja legendaarse Alice Cooperi hittloo «Poison» coveriga.

We Love The 90s 2017 avapäeva, 24. augusti artistide nimekirja lisandub veel kodu ja välismaa sama ajastu tuntuimaid nimesid. Festival toimub 2017. aastal kolmepäevasena, väldates 24.-26. augustini Tallinna Lauluväljakul retrorütmides.

We Love the 90-s 3 päeva festivali pass on 1. novembrini müügil ülisoodsa hinnaga 39 eurot. 1. novembrist 31. detsembrini on 3 päeva passi soodushind 49 eurot ning tõuseb seejärel 59 eurole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles