Pilk peale! Tarvo Valmi projekt Val Tvoar avaldas õudusfilmist inspireeritud video metalsele singlile «I am you»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Val Tvoar avaldas värske singli «I am you»
Val Tvoar avaldas värske singli «I am you» Foto: Promopilt

Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar avaldas värske singli «I am you». Novembri alguses ilmuvalt plaadilt «In Light You Believe... But In Darkness You Dwell» pärineva singli metalseid helisid saadab ka õudusfilmist inspireeritud video.

Val Tvoar ehk Tarvo Valm on justkui tõeline ühe mehe bänd – mees on suurepärane kitarrist, bassimängija, trummar, laulja ja laulukirjutaja ühe isikus ja just sellele värske singel «I am you» au annabki oma julgete helidega.

Kui stuudios meeldib Tarvo Valmile omaette nokitseda, siis lavalaudadele võtab ta kaasa ka oma võimekad sõbrad teisest omaloodud kollektiivist Soul Thrower – Silver Suu kitarril, J.B. basskitarril ja Maik Grüner trummidel, andes nii Val Tvoarile võimaluse kitarri saatel möirgavaid helisid mikrofoni kaudu teele saata.

«I am you» singliga käib kaasas ka verivärske video, mille Val Tvoar koos bändikaaslastega telefonide ja tahvelarvuti abil tegid. 1922. aasta «Nosferatu» filmist inspireerituna on kasutatud must-valget pilti ja säbrufiltrit, mis videole omanäolise ja meeldejääva tausta loovad.

Val Tvoar ise kirjeldab video sündi nii: «See oli lõbus. Mul tuli idee keset ööd ja järgmisel päeval ajasime juba kostüüme taga ning olimegi veidi hiljem mu sõbra kahemastilisel purjekal «Michelle». Filmitud saime ühe päevaga – ilma kalli võttemeeskonna ja stilistide-meikariteta. Ainult meie ise.» 

Album «In Light You Believe... But In Darkness You Dwell» ilmub 1. novembril.

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav.

Audio: Salvestatud, miksitud ja masterdatud Keijo Koppeli poolt Round Sound Studios Tallinnas; Produktioon, muusika, sõnad, vokaalid ja instrumendid Tarvo Valm;

Visuaal: Albumi- ja singlikujundus Maik Grüner; bändipilt Merje Merdik

Video: Lavastaja Tarvo Valm; kaameratöö Silver Suu, Maik Grüner ja Mihkel Vaher Bändi tegemistega saab kursis olla nende Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles