Näitlejast ja muusikust perekond Inga ja Toomas Lunge suunduvad koos jõulutuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lunge ja Inga Lunge
Toomas Lunge ja Inga Lunge Foto: Promopilt

Näitlejast ja muusikust perekond Inga ja Toomas Lunge suunduvad tänavu detsembris esmakordselt ühisele jõulutuurile. Kavaga «Meie pere jõulud» saab näha abikaasasid andmas kontserte üle Eesti 11.-28. detsembrini.

Muusikalist kõlapilti rikastab kontsertidel pere hea sõber Tõnu Raadik.

Inga, kes osaleb sellel hooajal ka «Su nägu kõlab tuttavalt» telesaates ja on suurima tuntuse kogunud teleseriaali «Pilvede all» ühe peaosatäitjana, ootab tuuri Toomasega juba pikisilmi.

«Mul on suur rõõm, et saan koos laval olla sedavõrd andeka inimesega. Esinedes unustan ma aeg-ajalt ära, et tegu on minu abikaasaga ja lasen end kaasa kanda tema rõõmust ning musikaalsusest,» sõnas Inga.

«Su nägu kõlab tuttavalt», Inga Lunge / 
«Su nägu kõlab tuttavalt», Inga Lunge / Foto: Kaader TV3 videost

«Meil on koos laval väga turvaline, sest me saame ka sõnadeta teineteisest päris hästi aru. Näitlejana on Ingal ka see hea omadus, et ta valmistub igaks esinemiseks väga korralikult ette, mida teinekord mu head kolleegid muusikud nii väga ei teegi,» ei jäänud Toomas, kes on tuntust kogunud eelkõige ansamblites Justament ja Lindpriid, kiidusõnadeta.

«Et püha oleks püha, vajame ilmselt kõik enda ümber lähedasi, vaikust, mõistmist ja soojust. Ilusad hetked saavad suurema tähenduse ning jäävad rohkem meelde, kui me saame neid lähedastega jagada,» hindavad mõlemad jõulude veetmist koos perega.

Kontsertidel saavad kõlama lihtsad ja ilusad laulud, mis pühademeeleolus kindlasti inimeste südameteni jõuavad. Vahetult ja ausalt, otse publikuni.

Südantsoojendavad kontserdid toimuvad:

P 11.12 Viimsi Jaakobi kirik kl 17

T 13.12 Võru Kannel kl 19

K 14.12 Keila kirik kl 19

N 15.12 Rakvere kirik kl 19

P 18.12 Jõhvi Mihkli kirik kl 17

E 19.12 Nõmme Rahu kirik kl 19

T 20.12 Tori kirik kl 19

K 21.12 Põltsamaa kirik kl 19

N 22.12 Haapsalu Toomkirik kl 19

R 23.12 Viljandi Pauluse kirik kl 19

P 25.12 Kuressaare kirik kl 17

T 27.12 Tallinna Kaarli kirik kl 19

K 28.12 Tartu Peetri kirik kl 19

Piletid eelmüügis Piletilevi müügipunktides ja internetis. Hinnad 10-16 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles