Loe, millise kauni nime pani Mallukas oma pisibeebile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas.
Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas. Foto: Madis Sinivee

Kodumaine blogija Mallukas tervitas läbi valuliku sünnituse ja ohtra oksendamise pühapäeval, 9. oktoobril maailmasse oma teise lapse. Naine pani oma sünnitusloo kirja ja avaldas ka pisitütre nime.

Blogija Mallukas, kes lasi fännidel Facebook live'i kaudu oma sünnitust jälgida, teatas uue psotitusega «Tere Lende!» oma uue ilmakodaniku nime. Lisaks paljastas naine, et sünnituse käigus oksendas ta terve palati täis ning enam sellist kogemust uuesti läbi teha ei soovi.

«18:44 sain ma Lende enda sülle ja Kardo tuli tuppa tagasi nabanööri läbi lõikama. 3452g ja 51cm öeldi parameetriteks. Ma ei suutnud selgelt mõelda, mul oli korraga nii külm ja nii palav, ma tundsin, kuidas ma lahisen verd ja mul hakkas koheselt ka pea ringi käima. Seetõttu tehti mulle see süst, mis peaks verejooksu peatama, aga selle tulemusena võib tekkida ka palavik. Nõnda ka mul. Lisame siia juurde nüüd selle, et ma ka enne niigi külmetunud olin, siis tundsin ma peale sünnitust ennast nagu elav laip. Proovisin kuidagi seda libedat last enda peal hoida ja mitte teda oma vappekülmaga maha libistada, ise tundsin kogu aeg, et jään kohe magama. Kõik kohad olid konkreetselt verd täis ja mul oli vahepeal selline tunne, et sinna mul eluküünlake kustubki, sest no nii külm oli ja uni oli ja… Aga siis pani Kardo mulle villasokid jalga ja andis vett ja saime Lempsu tissi otsa ja ma vist isegi korraks panin silma kinni ja.. hakkas parem küll,» kirjeldab Mallukas sünnitusjärgset olukorda haiglas.

Kui eelmine kord suutis Mallukas sünnituse kohta vaid öelda, et appi kui jube ja valus ja õudne, siis tegelikult naise sõnul jube ja õudne see ei ole, ainult valusavõitu teine.

«Kõigile rasedatele minu poolt soovituseks ainult see, et olge megaaaaa lõdva, isegi kui see tundub ülivalus ja raske, siis seda kiiremini see valmis saab kah! Ja muidugi minu poolt jaksu kõigile nii rasedaks olemise kui sünnitamisega, aga no no offence, aga olgu taevaisa armuline, et see enam mina ei ole! Jess! Mul on tehtud!» teatas naine, et rohkem ta kogemust läbi teha ei taha.

Vaata pilte Lendest ja loe sünnitusest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles