Kaua oodatud kaunike: Depeche Mode annab välja uue plaadi ja suundub maailmaturneele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Members of rock band Depeche Mode (from left) Andrew Fletcher, Dave Gahan and Martin Gore pose during a press conference to promote their new album "Spirit" on October 11, 2016 in Milan.  / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Members of rock band Depeche Mode (from left) Andrew Fletcher, Dave Gahan and Martin Gore pose during a press conference to promote their new album "Spirit" on October 11, 2016 in Milan. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP

Briti synth-rock grupp Depeche Mode andis fännide rõõmuks teada, et peagi on neilt oodata uut plaati ning mehed suunduvad ka maailmaturneele!

Depeche Mode'i järgmine album, järjekorras juba neljateistkümnes, näeb ilmavalgust tuleval kevadel ning hakkab kandma nime «Spirit». Samuti suundub bänd maailmaturneele ning solisti David Gahan'i sõnul on kõik väga elevil, et saavad jälle suurema publiku ees mängida ning oma fännidega kohtuda.

Depeche Mode annab turnee raames kokku 32 kontserti 21 riigis. Eestisse fännide kurvastuseks bänd ei jõua, aga meile lähedal on neid võimalik näha ning kuulama minna 5. mail Stockholmi ja 13. juulil Peterburgi.

Lisainfot leiad bändi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles