TFW/ Kokomo Collection katsetab uues kollektsioonis litri maitsekuse piire

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 19.oktoobril esitleb Tallinn fashion Week 2016 raames oma uur kollekstiooni Kokomo.

Maailmamoes valitseva minimalismi kiuste katsetab Kokomo uues kollektsioonis hoopis litri maitsekuse piire, kombineerides seda dressi-tossu, kui ka provokatiivsema litter-litri komboga. Kollektsiooni eesmärk on lahti lahta klišeest, et litrit kantakse vaid aastavahetusel või äärmisel juhul firma jõulupeol. 

TFW: Kokomo Collection
TFW: Kokomo Collection Foto: Kokomo Collection

Kollektsiooni kuuluvad naiselikud ja kehavorme rõhutava lõikega pliiatsseelikud ja cami-kleidid, kui ka vabama joonega mugavad pluusid erinevatele kehatüüpidele. 70’ndate diskohullusest mõjutatud retrohõngulise kollektsiooni värvikomboks on Kokomole omaseks saanud pastelsed toonid - vanaroosa, helesinine, valge, hõbehall ja beezh. Julgetele naistele vabatahtlik, ülejäänutele kohustuslik.

TFW: Kokomo Collection
TFW: Kokomo Collection Foto: Kokomo Collection

Kokomo Collection on naiste vabaaja ja ülerõivastebränd, mille eestvedajaks ja disaineriks on Tallinna Tehnikakõrgkoolis rõivaste tehnilist disaini õppinud Mari-Liis Saretok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles