Kuula! Tartu alternatiiv-punk ansambel Of Roofs, Genes and Stolen Meanings andis välja värske muusikavideo loole «Lovelace»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Of Roofs, Genes and Stolen Meanings - III
Of Roofs, Genes and Stolen Meanings - III Foto: Promopilt

Ansambel Of Roofs, Genes and Stolen Meanings on lõpuks valmis saanud oma kolmanda kauamängivaga «III». Eelkuulatav ainult täna, 18. oktoobril, Rada7-s!

Bänd kirjeldab albumit järgmiselt: «Esimene singel «Lovelace» ilmestab albumi helipilti kõige paremini. Kindlasti pole see meie kõige raskem album, aga nagu eelmisedki üllitised, on kõik otsast lõpuni bändi enda tehtud.

Proovisime kasutada võimalikult palju töötlemata materjali - kitarr-juhe-võim-kõlar-mikrofon-lindistust. Üritasime hoida helipilti võimalikult lihtsana nii mitme kitarrikihi juures, sest liikmeid on ju tegelikult päris palju.

Suuresti on tegu üsna lihtsate rokiriffide ja lickidega, aga tulemus tuli parajalt küte. Hevi on vähem, aga grimi ja griti rohkem. Albumil kumab hästi läbi, mis sorti mussi liikmed on albumit kirjutades kuulanud. Lugude peamine motiiv on iseseisev mõtlemisvõime ja kuulaja neutraalne kõrv oskab ehk paremini uut albumit kirjeldada.»

Alates 20. oktoobrist on album voogedastatav ja ostetav kõikides peamistes netipoodides - Spotify, iTunes, Deezer, 8Tracks, Google Play jt.

Plaadi esitluskontserdid toimuvad 12. novembril Von Krahlis ja 18. novembril Genialistide klubis, kust saab albumit ka füüsilisel kujul soetada. 

Kuula, vaata lugu «Lovelace»!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles