Reisiekspert: vaata, kuhu reisida, kui soovid puhata koos kuulsustega

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Hudsoni meelispaik Ibiza.
Kate Hudsoni meelispaik Ibiza. Foto: www.flickr.com

Briti reisiekspert Frank Barrett juhendab lihtinimesi, kuhu peaks reisima, kui soovid päevitada kõrvuti selliste staaridega nagu Kate Hudson või Beyoncè. 

Kuigi arvatakse, et kõik maailmamastaabi staarid veedavad oma puhkuse lihtrahvast eraldatult, ei pea see sugugi kõigi puhul paika. Paljusid tuntud nägusid võid kohata üsna tavalisel puhkusereisil.

Taylor Swift

Taylor Swiftil on villa USAs Rhode Islandil ja talle meeldib seal palju aega veeta, mistõttu on üsna tõenäoline, et valides just selle piirkonna oma reisi sihtkohaks, saad temaga kõrvuti rannapromenaadil jalutada.

Miley Cyrus

Miley Cyruse Malibu-villa asub küll niinimetatud suletud kogukonnas, aga lauljatarile meeldib piirkonnas palju ringi liikuda, nii et on üsna tõenäoline teda sealkandis kohata. Miley naabriteks on paljud teised  USA superstaarid, nii et Malibu on kahtlemata üsna staarirohke sihtkoht.

Beyoncè

Beyoncè ja Jay Z puhkavad sageli Hawaii saarestikku kuuluval Big Islandil. Samas piirkonnas suvitamine pole lihtsurelikule hindade poolest kindlasti ülejõukäiv, probleemiks saab pigem Hawaii kaugus ja reisi pikkus. 

Kate Hudson

Kate´i on Eesti inimesel ilmselt kõige lihtsam kinni püüda, sest näitlejannale meeldib pööraselt puhata Ibizal Hispaanias. Oma kindlat suvituskohta naisel seal pole, ta rendib villasid veebiportaali booking.com kaudu. Seega tasub endalegi piirkonda mõni maja või korter kinni panna ja Kate´i järele ringi vaadata. 

Ellie Goulding 

Briti lauljatarile Ellie Gouldingule meeldib puhata USAs Miamis, aga kui välja arvata sihtkoha kaugus, meeldib Ellie´le puhkust pigem tagasihoidlikult veeta, sest ta pole lihtsalt laia joonega staar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles