Alem viib soovijad Presidendimatkale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Presidendimatk Aegviidust Jänedale.
Mullune Presidendimatk Aegviidust Jänedale. Foto: Eva Klaas

Kultuuri- ja spordiklubi Alem viib soovijad 26. veebruaril bussiga Presidendimatkale ja toob tagasi, bussis on veel vabu kohti. Valida on viie- ja kümnekilomeetrise distantsi vahel.


KSK Alemi tegevjuht Urve Toome täpsustas, et buss väljub kell 9.30 Säreverest ja võtab kõik end matkale sõiduks kirja pannud teeäärest peale. Tuleb vaid teada anda marsruudil Särevere– Türi– Paide tee äärde jääv koht, kust peale tulla soovitakse.

Arvult juba kaheksas Aegviidust üle Nelijärve Jänedale suunduv kogupereüritus on igal aastal toonud stardipaika nii pensionäre kui ka perekondi, koolilapsi ja tervisesporti hindavaid meeskondi. Tavakohaselt avab Aegviidu rongijaama juures kell 11.45 rahvamatka president Arnold Rüütel.
Kümne kilomeetri pikkune põhimatk algab Aegviidust ja kulgeb mööda Presidendirada Jänedani. Lühem, viiekilomeetrine matk saab lähte kell 12.15 Nelijärve puhkekeskuse juurest ja kulgeb mööda kergliiklusteed või suusarada Jänedale, kus matkajaid ootab Musta Täku Talli lahke pere sooja supiga.

Kõiki matkale minekust huvitatuid palutakse hiljemalt 17. veebruariks oma osavõtusoovist teada anda telefonil 554 0366 või 387 4486 (Urve Toome). (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles